Voordelen

 

Architecturale vrijheid

Als het kan in traditionele bouw, kan het ook bijna altijd met een Symobo bouwsysteem. Uw architect heeft nauwelijks beperkingen op esthetisch en architecturaal vlak. Hij of zij kiest de materialen, het uitzicht en de afwerking die bij het project passen. Heeft uw architect een vraag? Een idee dat hij of zij wil aftoetsen? De specialisten van ons studiebureau geven graag concreet advies over de mogelijkheden van uw bouwsysteem.

Aanzienlijke besparingen

Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde partners die u een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Maar de grootste besparingen realiseert u doordat uw nieuwbouw sneller klaar is. Zo vermijdt u overbodige huur- of opslagkosten. Dat levert u al snel heel wat geld op.

Korte bouwtijd

Symobo bespaart u tijd die u tijdens een traditioneel bouwproces verliest. Terwijl we op de bouwsite de nodige voorbereidingen treffen, produceren we de onderdelen van uw bouwsysteem in onze fabriekshal. Door het werk van verschillende aannemers op de werf perfect op elkaar af te stemmen, zorgen we ervoor dat uw nieuwbouw veel sneller klaar is.

Flexibele indeling

Van uw magazijn kantoren maken? Of uw crèche op termijn in een ontmoetingscentrum veranderen? Dat kan perfect. De indeling van uw Symobo nieuwbouw blijft aanpasbaar. Inkrimpen? Uitbreiden? Kan op elk moment. Tegen een zeer beperkte kost. De draagstructuur van uw gebouw en het bouwsysteem hebben geen invloed op de indeling.

Maatwerk

Bij Symobo vertrekken we altijd van uw noden. Niet van standaardoplossingen. Symobo houdt rekening met de integratie binnen uw bestaande infrastructuur en omgeving. Uw gebouw afstemmen op uw corporate identity? Daar kan perfect. Zowel qua ontwerp als materiaalkeuze zijn uw mogelijkheden onbeperkt.